MALZEMELER:
2 YUMURTA
1 BUÇUK BARDAK ŞEKER
2 ADET HAVUÇ
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN
1 BARDAK SIVIYAĞ
1 BARDAK SÜT
VANİLYA
KABARTMA TOZU
ALDIĞI KADAR UN
YAPILIŞI:
Bir kaba yumurtalar kırılır şeker ile iyice çırpılır.Daha sonra şeker ,sıvıyağ,süt,kabartma tozu, vanilya,un ilave edilir karıştırılır.Rendelenen havuçlar ve tarçın karışıma ilave edilir.Fırın kabı yağlanır karışım içine dökülür. Önceden ısıtılmış 180 derece fırına sürülür.
AFİYET OLSUN:)
2 YUMURTA
1 BUÇUK BARDAK ŞEKER
2 ADET HAVUÇ
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN
1 BARDAK SIVIYAĞ
1 BARDAK SÜT
VANİLYA
KABARTMA TOZU
ALDIĞI KADAR UN
YAPILIŞI:
Bir kaba yumurtalar kırılır şeker ile iyice çırpılır.Daha sonra şeker ,sıvıyağ,süt,kabartma tozu, vanilya,un ilave edilir karıştırılır.Rendelenen havuçlar ve tarçın karışıma ilave edilir.Fırın kabı yağlanır karışım içine dökülür. Önceden ısıtılmış 180 derece fırına sürülür.
AFİYET OLSUN:)
Tags
Hamur işi - Börek